Written about us

Met overname van Flowresulting verankert Customer Collective zich in Nederlandse markt

Saturday 5th of November 2022

Met de overname van het Nederlandse flowresulting (Utrecht), een toonaangevend marketing en strategie consultancy-bedrijf, vergroot Customer Collective zijn expertise op het vlak van marketing-strategie en vult het vooral een missend onderdeel in zijn dienstenaanbod aan: de pricing-expertise, die bij cmo’s bovenaan de agenda’s staat. Dankzij deze acquisitie ziet Customer Collective meer opportuniteiten om klanten en medewerkers bredere oplossingen te bieden en verder te groeien in België, Nederland en Duitsland.

Het in Utrecht gevestigde flowresulting levert al meer dan twintig jaar hands-on strategisch advies. Het team van vjftien adviseurs werkt voor merken als Volkswagen, Vattenfall, Nespresso, Nationale Nederlanden, ANWB, a.s.r., en vele andere. Het bureau is expert in strategie, CX en pricing: producten en diensten waar klanten (eindgebruikers) blij van worden én voor willen betalen. Het wordt geleid door Marc Westeneng, Anders Jansen en Ed Ram.

Customer Collective is een in maart vorig jaar gelanceerd ecosysteem dat bestaat uit een groep van entiteiten waaronder The House of Marketing. Hun missie is het groeien van organisaties eenvoudiger maken via talent op het vlak van strategie, digitalisering, data, technologie en branding. Daarom verenigt Customer Collective bedrijven die één of meerdere van die vijf expertisedomeinen beheersen. Intussen bestaat het collectief uit zo’n driehonderd medewerkers in Belglë, honderd in Nederland en twintig in Duitsland.

Meer info: 02/704.91.61 of http://www.customercollective.eu.

Michel van den Bosch