Optioneel

Customer Collective versterkt e-commerce-expertise met overname Ancor’d

Thursday 19th of January 2023

Customer Collective, het ecosysteem dat bedrijven ondersteunt om hun groei te versterken, vergroot zijn expertise in e-commerce met de overname van Ancor’d. Ancor’d is een snel groeiend e-commerce agency dat gespecialiseerd is in Magento/Adobe-Commerce. “Met de overname van Ancor’d kunnen we onze klanten lokaal en internationaal nog beter ondersteunen bij het bouwen van sterke e-commerceplattormen’; zegt Grégory Delens, managing partner van Customer Collective.

Ancor’d is opgericht met veeleisende klanten in het achterhoofd en wil de beste Magento-talenten aantrekken, ongeacht waar ze zich bevinden. Dankzij managementteams in België en Portugal en een team van ontwikkelaars, architecten en projectmanagers in meer dan vijf Europese en Zuid-Amerikaanse landen staat Ancor’d klaar voor klanten uit heel Europa en de VS die op zoek zijn naar absolute topkwaliteit op technisch vlak. De e-commercespecialist is bijvoorbeeld in de Belgische textielsector aan de slag voor Stanley/Stella, maar ondersteunt ook een Amerikaans b2b-bedrijf uit de voedingsdistributie en werkte bovendien eerder al samen met Customer Collective aan uiteenlopende e-commerceprojecten. “De uitgebreide expertise in Magento / Adobe Commerce van Ancor’d en de mogelijkheid om met die knowhow in te spelen op de zakelijke behoeften van de klant, waren doorslaggevende factoren bij het nemen van onze beslissing,” zegt Emanuel Nuyts, managing partner van Customer Collective.

HIGH-ENDSPECIALISATIE, BREDER AANBOD

De sterke punten van Ancor’d zijn onder andere de expertise, transparantie en no nonsense aanpak van het bedrijf. Het team bestaat uitsluitend uit zorgvuldig geselecteerde senior developers die complexe zakelijke problemen moeiteloos vertalen naar robuuste technische resultaten. Ancor’d onderscheidt zich door tijdig hoogstaande oplossingen te leveren en daarbij een open en vloeiende communicatie met de klanten onderhouden. Ancor’d ontwikkelt al meer dan twaalf jaar lang Magento/Adobe Commerce-projecten in meerdere landen in Europa en de VS. De beslissing om zich uitsluitend op die concrete tool te richten, was bovendien een weloverwogen keuze. De flexibiliteit van Magento/Adobe Commerce is immers groot, wat elk project meteen ook futureproof maakt. Hierdoor zijn ook kleine en middelgrote ondernemingen in staat om uit te groeten tot spelers van internationaal niveau. Voor Ancor’d is het aantrekken van gepassioneerde experts in deze specifieke, maar uitgebreide softwarestack een echt succesrecept. “Samen met Customer Collective kunnen we ons verder blijven specialiseren in het bouwen van e-commerceplatformen, en onze klanten een breder aanbod bieden met de expertise van de volledige groep erbij; zegt Gabriel Somoza, medeoprichter van Ancor’d.

Foto Vlnr. Grégory Delens – Managing Partner Customer Collective, Stijn Meysen – Operations Manager Ancor’d, Gabriel Somoza – Managing Director Ancor’d, Emanuel Nuyts – Managing Partner Customer Collective, Regis De Preter – Investment Manager Down 2 Earth Capital en Marco Martinelli – Commercial Director Ancor’d (op het scherm).

Na